CONDICIONS DE COMPRA

online.riba.ad

La contractació dels productes i serveis de "Materials RIBA, S.A." ("RIBA"), pressuposa, en tot cas, l'acceptació de les condicions generals de venda vigents en cada moment. Cada vegada que es contracti amb "RIBA" la compra dels seus productes o la prestació dels seus serveis, es recomana la lectura de les Condicions Generals de Venda disponibles durant tot el procés de compra.

Compravenda de productes

Tots els productes que estan disponibles a "RIBA" apareixen en pantalla, i van acompanyats d'una descripció de producte, preu i en la mesura del possible amb les seves característiques, així com d'altra informació d'interès. En cas de no tenir algun article en existència, s'informarà expressament.

Tens diverses opcions de recollida o lliurament de la comanda:

  1. CLICK & COLLECT: Aquesta opció de recollida a botiga NO té costos de transport i pots recollir la teva comanda a OPTIMUS - "RIBA" ubicada a Avinguda de Salou, 40, AD500-Andorra la Vella, Principat d'Andorra.
  2. Entrega a domicili: Revisa l'apartat número "4 Despeses d'enviament" Comprova en aquesta mateixa secció l'escalament de costos en funció de l'import de la comanda per a l'opció de lliurament a domicili.

(1) PREUS

Els preus aplicables als productes són els que figuren en el moment de la comanda, inclouen l'IGI vigent i venen expressats en Euros. Són preus vigents, excepte error tipogràfic.

Les ofertes sobre productes i articles determinats es mostraran a la secció d'ofertes de "RIBA" o s'indicarà a la fitxa del producte o servei i, si no s'indica el contrari, seran vàlides mentre es mostrin en pantalla.

"RIBA" remetrà als clients la factura de compra dels productes adquirits costat de la comanda corresponent, en el moment del lliurament.

(2) FORMA DE PAGAMENT

Les compres dels productes i serveis de "RIBA" podran pagar-se mitjançant: 

  • Targeta de crèdit i dèbit: VISA, MASTERCARD Y VISA ELECTRON.

Com a sistema de pagament electrònic, "RIBA" està adscrit a la passarel·la de pagament de comerç electrònic. Totes les dades proporcionades a aquests efectes són encriptades sota el protocol SSL ("Security Socket Layers") per garantir la màxima seguretat dels mateixos, no podent ser interceptats durant la seva transmissió per la xarxa.

En el cas del pagament per transferència bancària, s'indicarà un número de compte on s'ha d'abonar l'import total de la comanda, i la comanda es servirà un cop rebuda la confirmació de la transferència.


(3) COMANDA MÍNIMA

"RIBA" no ha establert un import mínim de comanda, per tant podrà realitzar les comandes partint de qualsevol preu mínim de venda.


(4) DESPESES D'ENVIAMENT

L'import aplicable a les despeses d'enviament variarà en funció de l'adreça de lliurament indicada a l'hora de realitzar la comanda. A continuació es detallen els imports per zones (preus sense IGI):

ZONA

TARIFA *

Gratuït a partir del

següent import de comanda i zona *:

Z1

15€

>100€

Z2

25€

>200€

Z3

35€

>300€

Z4

50€

>400€

Z5

70€

>500€

 * Preus sense IGI.

ZONA

Poblacions:

Z1

Totes les poblacions de la provincia de Andorra la vella i Escaldes

Z2

Els Cortals, Encamp, Les Bons, Vila, Anyós, Escàs, L'Aldosa, La Massana, Sispony, Aixirivall, Aixovall, Sant Julià de Lòria

Z3

Canillo, El Forn, El Vilar, Meritxell, Arinsal, Erts, Pal, Xixerella, Ordino, Segudet, Auvinyà, Bixessarri, Certers, Fontaneda, Juberri, Llumeneres, Nagol

Z4

El Tarter, Els Plans, Incles, L'Aldosa, Prats, Ransol, Soldeu, Ansalonga, Arans, El Serrat, La Cortinada, Llorts, Sornàs

Z5

Pas de la Casa, La Rabassa

 * Preus sense IGI.

(5) LLIURAMENT

Els productes adquirits es lliuraran a la persona i en la direcció indicada, el termini de lliurament de la comanda no superarà a 11 dies, excepte en casos de trencament d'estoc, en els quals s'informarà del termini d'enviament. Indiquem que els dissabtes i els diumenges no es realitzaran lliuraments. Si la comanda és realitzada abans del dimarts a les 10:00h, es rebran el mateix divendres; en cas contrari, es rebran el divendres següent. 

(6) DEVOLUCIÓ

Si en el cas de rebre la seva comanda no queda satisfet / a, té un termini de set dies, a comptar de la data de recepció per contactar amb "RIBA" per executar el dret de devolució (segons art. 44 de la Llei 7/1996, de 15 de gener d'Ordenació del Comerç Minorista).

El producte ha d'estar sense utilitzar i en perfectes condicions. Incloent accessoris, documentació i embalatge original. D'acord amb les excepcions al dret de desistiment que regula el RDL 1/2007, no s'admetrà la devolució d'aquells productes configurats a mida (personalitzats). Un cop rebuda la mercaderia en el nostre magatzem, i prèvia comprovació de l'estat de la mateixa, es procedirà al reintegrament del seu import en els termes que estableix el RDL 1/2007, d'acord amb la modalitat de pagament realitzada, transcorregut un termini màxim de 15 dies, es realitzada al pagament de l'abonament corresponent.

Les despeses d'enviament i recollida en cas de devolució aniran a càrrec del client.

El material s'haurà d'enviar a la següent adreça:

Avinguda de Salou, 40
AD500-Andorra la Vella, Principat d'Andorra
Telf.: 729800
E-Mail: riba@riba.ad


Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, prèvia comprovació de l'estat de la mateixa i que es trobi en perfectes condicions per tornar a vendre de nou, es procedirà al reintegrament del seu import conforme a la modalitat de pagament realitzada pel client. No s'acceptaran devolucions que presentin desperfectes en l'embalatge original o que no disposin de tots els accessoris del producte.

El dret de desistiment no és aplicable a:

  • La prestació de serveis, una vegada que el servei hagi estat completament executat, quan l'execució hagi començat, amb previ consentiment exprés del consumidor i usuari i amb el reconeixement per la seva part que és conscient que, una vegada que el contracte hagi estat completament executat, haurà perdut el seu dret de desistiment.
  • El subministrament de béns precintats que no siguin aptes per a ser retornats per raons de protecció de la salut o d'higiene i que hagin estat desprecintats després del lliurament (tapes WC, alimentació, màscares i altres productes de protecció ...).
  • El subministrament de béns que després del seu lliurament i tenint en compte la seva naturalesa s'hagin barrejat de manera indissociable amb altres béns.


(7) GARANTÍES

Els terminis i les condicions de garantia són els establerts per cada fabricant per a cada producte.


© OPTIMUS RIBA Copyright
Tots els Drets Reservats
"Materials RIBA, S.A." ("RIBA")